Η ομάδα μας

Θεόδωρος Παπασάββας

Ο Δρ. Θεόδωρος Παπασάββας, ιδρυτής και διευθυντής του ΦΥΣΙΟΡΑΜΑ, εισήχθη πρώτος στην Ελλάδα στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας το 1997 (πλέον Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής), από το οποίο αποφοίτησε το 2002. Το 2004 ίδρυσε το Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης (πλέον ΦΥΣΙΟΡΑΜΑ). Μετέπειτα, μετεκπαιδεύτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και απόκτησε MSc in Cardiac Rehabilitation (with distinction) από το Πανεπιστήμιο Essex το 2011, και PhD in Sport and Exercise Psychology από το Πανεπιστήμιο Essex το 2020. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Προληπτικής Καρδιολογίας.

Αικατερίνη Μιχαηλίδου

Η Αικατερίνη Μιχαηλίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Λαμίας (πλέον Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) με βαθμό πτυχίου 7,62. Έλαβε τον τίτλο της Φυσικοθεραπεύτριας το 2017 και είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Παράλληλα, εργαζόταν σε ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Αρχές του 2018 ξεκίνησε να εργάζεται στο ΦΥΣΙΟΡΑΜΑ του Δρ. Παπασάββα στην περιοχή των Αχαρνών, όπου εργάζεται μέχρι σήμερα. Μερικά από τα σεμινάρια που έχει παρακολουθήσει είναι το ‘Myofascial release and trigger point therapy’ και το ‘Kinesio taping assessments, fundamental concepts and corrective techniques’.

Απόστολος Φανούριος Τσακμάκης

Ο Απόστολος Φανούριος Τσακμάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Canterbury University της Μ. Βρετανίας, καθώς και έχει συνεχίσει τις σπουδές του με υποτροφία σε μεταπτυχιακό του University of Essex. Έχει μαθητεύσει και εργαστεί σε διάφορα κέντρα αποκατάστασης, όπως “Φιλοκτήτης” και “Metropolitan General”, και έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων μυοσκελετικής και νευρολογικής αποκατάστασης. 

Ελένη Τάτση

Η Τάτση Ελένη γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1991. Είναι πτυχιούχος του τμήματος ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 2014. Έγινε μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και απέκτησε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Στη συνέχεια εργάστηκε σε ιδιωτικά φυσικοθεραπευτήρια στην πόλη των Αθηνών, καθώς και σε πλήθος θεραπειών κατ’ οίκον, ως ελεύθερη επαγγελματίας.