Η ομάδα μας

Θεόδωρος Παπασάββας

Ο Δρ. Θεόδωρος Παπασάββας, ιδρυτής και διευθυντής του ΦΥΣΙΟΡΑΜΑ, εισήχθη πρώτος στην Ελλάδα στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας το 1997 (πλέον Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής), από το οποίο αποφοίτησε το 2002. Το 2004 ίδρυσε το Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης (πλέον ΦΥΣΙΟΡΑΜΑ). Μετέπειτα, μετεκπαιδεύτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και απόκτησε MSc in Cardiac Rehabilitation (with distinction) από το Πανεπιστήμιο Essex το 2011, και PhD in Sport and Exercise Psychology από το Πανεπιστήμιο Essex το 2020. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Προληπτικής Καρδιολογίας.

Ραφαέλα Αγαγιώτη

Η Ραφαέλα Αγαγιώτη είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπεύτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, όπου ασχολήθηκε με την αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων και μετά την αποφοίτησή της ξεκίνησε να εργάζεται σε εργαστήρια Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων σχετικά με την νευρολογική και μυοσκελετική αποκατάσταση.
Από το 2023 εργάζεται στο ΦΥΣΙΟΡΑΜΑ του Δρ. Θεόδωρου Παπασάββα.

Απόστολος Φανούριος Τσακμάκης

Ο Απόστολος Φανούριος Τσακμάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Canterbury University της Μ. Βρετανίας, καθώς και έχει συνεχίσει τις σπουδές του με υποτροφία σε μεταπτυχιακό του University of Essex. Έχει μαθητεύσει και εργαστεί σε διάφορα κέντρα αποκατάστασης, όπως “Φιλοκτήτης” και “Metropolitan General”, και έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων μυοσκελετικής και νευρολογικής αποκατάστασης. 

Ελένη Τάτση

Η Τάτση Ελένη γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1991. Είναι πτυχιούχος του τμήματος ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 2014. Έγινε μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και απέκτησε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Στη συνέχεια εργάστηκε σε ιδιωτικά φυσικοθεραπευτήρια στην πόλη των Αθηνών, καθώς και σε πλήθος θεραπειών κατ’ οίκον, ως ελεύθερη επαγγελματίας.

Ελεονώρα Ρούσσου

Η Ελεονώρα Ρούσσου είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του πανεπιστημίου Queen Margaret στο Εδιμβούργο Σκωτίας. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης ασχολήθηκε με την αναπνευστική, μυοσκελετική, και αθλητική φυσικοθεραπεία. Έκτοτε παρακολούθησε πληθώρα σεμιναρίων και εκπαιδεύτηκε στη μυοσκελετική και αθλητική αποκατάσταση. Έχει παρευρεθεί σε συνέδρια ως ομιλήτρια σχετικά με την προετοιμασία, πρόληψη, και αποκατάσταση των αθλητών και εργάζεται στο ΦΥΣΙΟΡΑΜΑ από τον Μάρτιο του 2024.